2010 m. kovo 16 d., antradienis

Gera pradžia - pusė darbo


Turbūt kiekvienas kuriantis žmogus, o taipogi ir mezgėja sutiks su manimi: gera idėja - pusė darbo, o vėliau jau tik reikia laiko idėjos įgyvendinimui. Aišku dar užtrunka kol surandi tinkamus siūliukus, susiskaičiuoji akis, susimatuoji.... Kartais aišku būna ir atvirkščiai - ieškai rašto tam tikriems siūlams ir pan...žodžiu..iš smulkmenų, nusižiūrėto kažkur smipatiško modelio, o gal kvapo, o gal saulės pašvietusios pro langą..iš viso šio chaoso išveda susikristalizavusi mintis ir tada jau prasideda - kuo greičiau norisi įgyvendinti;)))
...ech, pagaliau..ir aš jau vėl ant ant arklio;))..čia toks išsireiškimas, o iš tikro vėl mezgu, nes pagaliau radau tinkamiausią modeliuką angoros siūliukams. Tokia nuostabi jų spalva, švelnučiai. Po truputį jau gimsta liemenė. Manau ji man dar ilgai pravers, nes žiema dar spardosi. Taigi..įdedu įpusėtą rezultatą. Tikiuosi greit jau bus ir baigta. Pamatysite ir jeigu kas tokios užsimanys, mielai pakonsultuosiu kas ir kaip;) Nors, manau įgudusios viską greit supras iš šios nuotraukos.


..na štai grįžtu su liemene;) rezultatas jau yra ir man jis labai patinka. Ir spalva, ir modelis. O šalia originalas, įkvėpimo šaltinis. Šonuose raštą pakeičiau, siūlai originale taip pat visai kitokie, ta prasme - lygios faktūros. Man patinka prikišti savo "nagus"  - niekada nieko nedarau identiškai. Randu patinkančią nuotrauką, idėją, gimsta mintys..o eigoje gaunasi kartais ir labai netikėtas rezultatas;)
p.s. spalva mano antrojoje nuotraukoje šiek tiek skiriasi, nes pirmojoje specialiai paryškinau, kad geriau matytųsi raštas:)   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą